Klantcase : Concredis
 

Concredis BV is de Nederlandse specialist in credit management (consultancy & detachering, werving & selectie, training & opleiding). Concredis is één van de weinige CEDEO erkende credit management opleiders in Nederland. Bij Concredis staat de mens centraal. Uw mensen kunnen het verschil maken als het gaat om goed credit management en credit collection. Hun mensen kunnen u met hun expertise terzijde staan. Samen leiden ze uw financiële stromen in goede banen. Kwalitatief goed en klantvriendelijk debiteurenbeheer staat centraal.   www.concredis.nl

 

E-newsletter van Concredis brengt testimonials van klanten

Concredis informeert zijn relaties met een periodieke digitale nieuwsbrief: "e-Concredis". Vooral klantentestimonials krijgen een plaats in dit communicatiekanaal.
de Marketeer zorgt voor de volledige realisatie van deze e-newsletter (concept, copywriting, interviews klanten, layout, html codering, databasebeheer, verzending en rapportage via demailmarketeer.com).

Klik hier voor een voorbeeld van e-Concredis.

 

Advertentie

"Wij helpen u graag aan geld". Deze slogan vat kernachtig samen waar Concredis voor staat : credit management. de Marketeer ontwikkelde een printadvertentie rond dit concept.

home slider portfolio CON AD 1000x1250 72dpi.jpg
 

Flyers voor trainingen en opleidingen

Concredis biedt een uitgebreide reeks trainingen en opleidingen inzake credit management.
de Marketeer verzorgde de copywriting en de vormgeving van de flyers die per training werden ontwikkeld. Elke folder werd op basis van een vast stramien vormgegeven, om de herkenbaarheid te verhogen.

 

Debiteurenjobs.nl

Concredis lanceerde in 2008 in Nederland de niche-jobwebsite Debiteurenjobs, die zich uitsluitend richt op vacatures en kandidaten binnen het credit management en debiteurenbeheer.
de Marketeer hielp Concredis met de opstart van deze vacaturewebsite, en realiseerde diverse promotionele e-mailings.

www.debiteurenjobs.nl

 

Ook zo'n acties voor uw bedrijf?